Зі Львова / 15 – 19.01, 12 – 16.02, 05 – 09.03, 26 – 30.03
Карпатські новинки за 5 днів (зимовий)
Купання в чанах і термальних басейнах, дегустації равликів, повидла, ковбас, Закарпатських страв та неймовірні пейзажі Закарпаття чекають Вас в цьому турі.
Дати туру:
15.01 – 19.01,
12.02 – 16.02,
05.03 – 09.03,
26.03 – 30.03
План туру
1 день: виїзд зі Львова (09:00)
– Чинадієво (екскурсія замком Сент-Міклош)
– Мукачево (обід) – Косино (купання в термальному басейні)
– Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вин)
– Берегівський р-н. (ночівля в садибах сільського зеленого туризму, поселення о 20:30).
2 день: сніданок і виїзд (08:00)
– Ботар (дегустація повидла та ковбас)
– Хуст (страусина ферма, обід)
– Іза (екскурсія на Ранчо Хайленд; з дегустацією равликів, еко-ферма, гойдалка)
– Велятино (купання в термальних басейнах) – Берегівський р-н. (повернення в садиби о 20:30,
вечеря).
3 день: сніданок і виїзд (08:00)
– Мукачево (екскурсія містом)
– Барвінок (купання в термальних басейнах)
– Оноківці (обід-дегустація, під час якого Ви посмакуєте найцікавіші закарпатські страви)
– Перечин (дегустація сиру)
– Пилипець (поселення в садиби, вечеря).
4 день: сніданок і виїзд (08:30)
– Лумшори (купання в чанах)
– Верхня Грабівниця (огляд карпатського бункера)
– Пилипець (огляд водоспаду Шипіт, обід, вільний час).
5 день: сніданок і виїзд (08:00)
– Урич (музей і наскельна фортеця)
– Буковиця (канатна дорога)
– Трускавець (обід та відвідування СПА)
– Львів (повернення до 22:00).
Ціна: 3300 грн.
У вартість туру входить
- проїзд комфортабельним автобусом;
- супровід гіда-екскурсовода;
- екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах;
- страхування на час подорожі;
- проживання.
У вартість не входять і додатково оплачуються
- вхідні квитки в туристичні об’єкти;
- харчування;
- дегустації.
Вхідні квитки
Замок “Сент-Міклош”: добровільна пожертва.
Термальний басейн “Косино”: (3 год) загальний, пенсійний, студентський, учнівський – 700 грн., учасники бойових дій – 400 грн., діти зростом до 150 см. – безкоштовно.
Дегустація вин: 95 грн., екскурсія без споживання вина – 45 грн.;
Дегустація шести видів повидла і чотирьох видів ковбаси в Ботарі: загальний – 170 грн./особа, діти до 14 р. – 150 грн./особа
Cтраусина ферма у Хусті: загальний, пенсійний, студентський – 70 грн., діти до 12 років – 50 грн.
Дегустація равликів з двома соусами та вином: екскурсія (загальний, пенсійний, студентський) – 100 грн., діти до 14 років, УБД – 70 грн., дегустація – 160 грн.
Термальний басейн у Велятино (2 години): загальний, студенти – 300 грн, пенсіонери від 60 років та люди з інвалідністю І-ІІ групи – 250 грн, діти зростом до 140 см та учасники бойових дій на території України – 100 грн, діти до 3-х років та імениннику в день народження – безкоштовно
Термальний басейн “Золота гора” (2 години): загальний, пенсійний, студентський – 400 грн, діти зростом до 150 см – 200 грн, діти зростом до 110 см – безкоштовно; тариф «Сімейний» (батьки +1 дитина до 150 см) – 900 грн., «Сімейний» (батьки +2 дитина до 150 см) – 1000 грн.
Перечин. Дегустація сиру: загальний 150 грн.
Купання в чанах з мінеральною водою с. Лумшори: 195 грн./особа, діти до 12 років – 145 грн./особа.
Бункер лінії Арпада: загальний – 150 грн.; пенсіонери, студенти, підлітки, учасники АТО, УБД, особи з інвалідністю – 100 грн.; школярі до 8-го класу (12 років) – 75 грн.
Водоспад Шипіт: загальний – 20 грн., діти 7-16 р. – 10 грн; діти до 7 р. – безкоштовно.
Канатно-крісельна дорога на гору “Плай” (в дві сторони): (в дві сторони): загальний, студентський, учнівський – 170 грн., пенсіонери, учасники АТО, діти до 6 р. – безкоштовно.
Державний історико-культурний заповідник “Тустань”: загальний – 150 грн., пенсійний, студентський, учнівський – 75 грн.
SPA-центр готелю “Женева”: загальний – 350 грн./особа, діти 3 – 12 р. – 175 грн./особа.
Харчування
1-й день
Сніданок
Можна поснідати вдома, взяти з собою перекус або поснідати під час стоянки автобуса в закладах громадського харчування на власний смак і вибір.
Обід
У Чинадієві, кафе “Вулик”, та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, “Підбивані лопатки” (зупа із шпарагівки підбита сметаною), картопляне пюре з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 200 грн./особа.
Вечеря
У садибах після повернення і складається зі страв угорської національної кухні: бульйон курячий з чігою, мадярські голубці, угорські солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 190 грн./особа.
2-й день
Сніданок
відбувається у садибах зеленого туризму. Меню: ковбаса, сир, бундашкеньє (схожі на грінки), джем, масло, хліб, кава/чай. Вартість – 110 грн.
Обід
Обід в 2-й день відбувається у кафе ранчо “Хайленд”. Меню: борщ, банош з салатом та бринзою, салат літній, хліб, лимонад власного виробництва. Вартість 200 грн.
Вечеря
відбувається у садибах. Меню: ташкотлевеш, торгоня з підливою, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 190 грн./особа.
3-й день
Сніданок
В садибах, звичайний європейський. Вартість 110 грн./особа.
Обід
Пропоноване меню:
- бундашкенєр з бринзов (угорськой «хліб у шубі», 4 шматки домашнього хліба випеченого у яйцях і посипаного турянською бринзою);
- мішанина куряча (протушковані курячі серце, шлунок, печінка, цибуля);
- пікниця і бекон гуджені (домашня підкопчена ковбаса і домашній підкопчений бекон порізані на шматки і обсмажені на пательні);
- лопатки на сухо (стручкова молода квасоля відварена та підсмажена з цибулею, болгарським перцем та сухарми);
- крумплі по перечинськи (салат з відвареної у мундирах картоплі, яйця та цибулі заправлений олією);
- салат з свіжої капусти;
- грибова юшка (грибна юшка приготовлена на лісових грибах заправлена сметаною);
- кнедлики парові (парові кнедлі готуються кухарями ресторану. Дрізджове тісто вариться на пару і подається нарізаними скибочками)
- куряче м’ясо у сметанно-вершковому соусі , тушкована капуста з грибами
- перечинські феттучині (качані галушки з оріхами і повидлом)
- «Шпагетувка» – 25 грам (домашня горілка крафтового виробництва або домашня фруктова наливка), узвар.
Вартість – 270 грн./особа. Страви подаються на загальних тарілках з розрахунком на 4 особи.
Вечеря
Меню: гречаний плов (гречка тушкована із м‘ясом), овочева нарізка, солодкий почастунок, хліб, компот. Вартість 190 грн./особа.
4-й день
Сніданок
відбувається у садибах. Меню: омлет, налисники з джемом, канапки з сиром, чай/кава. Вартість 110 грн./особа.
Обід
відбувається біля водоспаду, в опалювальний бесідках. Меню: шашлик (150 грам.), картопля печена, грибна юшка, соус, хліб, наливка/вино (50 грам). Вартість – 200 грн./особа
Вечеря
Меню: плов з м’ясом, соління, солодкий почастунок, хліб, компот. Вартість 190 грн./особа.
5-й день
Сніданок
Меню: вареники з картоплею та сметаною, солодкий почастунок, чай карпатський. Вартість 120 грн./особа.
Обід
відбувається на Ваш смак і вибір поблизу фортеці Тустань.