КРАЩИЙ  ГАСТРОТУР МИКОЛАЄВА

Гастротур схвалено  та рекомендовано Асоціацією кулінарів України!

Нумо святкувати початок  довгоочікуваної весни!!!

Дата туру: 09 червня 2019 року, неділя
Початок туру:  о 13.00 ми з Вами стартуємо від Лілії біля сходів на флотському бульварі.

Якщо Ви хочете не тільки наїстися та напитися “від пуза”, але й інтелектуально та цікаво провести час в Миколаєві, тоді наш кваліфікований гід-ласун та поїдака, розкаже Вам про найяскравіші кулінарні традиції Миколаєва. Ми поглянемо на наше місто з іншого ракурсу, з кулінарного….

І ось хто нас буде зустрічати:

На мальовничій набережній знаходиться клуб-ресторан «Joy & Shambala». Інтер’єр закладу витриманий у колоніальному стилі — м’які дивани, карбування і різьблення, меблі з кедра і приглушене світло. У меню європейська і японська кухні. В одному із залів встановлена професійна караоке-система. Гостям подають ароматний кальян. Є літня тераса. Для дітей часто влаштовують творчі майстер-класи та святкові вечірки з аніматорами.

            

Після цікавих розповідей про Миколаїв та його гастрономічні звички ми з вами опинимося  у найвищій точці кулінарної пристрасті, в тому місці де шкварчать молекули кохання!  Задіємо феромони вашого шлунку! Поєднання фізики та хімії біологічного походження, щоб трансформувати смаки і текстури звичної для вас їжі! Інноваційний і високотехнологічний обід. Презентація закладу, зустріч з шеф кухарем, дегустація страв з елементами молекулярної кухні.

          

Ми продовжуємо подорожувати Соборною і наступною нашою зупинкою буде ресторація «Балаган-сидячка Диковських» — це унікальне місце з серцем та душею, де ви матимете можливість  скуштувати страви з локальних продуктів.                             

Після дивовижної  їжі переходимо до солоденького…   Хтось чув про солодкий символ Миколаєва, про «Миколаївський Наполеон»? Нас пригостить «Король Десертів» Олег Чередніченко  та  розповість про ідею створення тортів «Миколаївський Наполеон» та «Медовий з вишнею» під наливочку «П’яна вишня» в  ресторації «Львівські пляцки» та «П’яна вишня».

           

Вартість гастротуру: 450 грн. 

Тривалість: 3 години.

У вартість входить: гастро-екскурсія Соборною, дегустація в 4-х файних рестораціях міста, приємні сувеніри.

#Mandrivochka #visitMyko

Вы можете пропустить все до конца и оставить ваш ответ. Размещение обратных ссылок в настоящее время не допускается.

Оставить отзыв

Вы должны войти чтобы оставить комментарий.

ПОЗВОНИТЕ МНЕ
+
Жду звонка!